IT&C

Cluj IT Cluster vrea sa atraga investitori la Targul International Expo Real Munchen

03 octombrie 2013, ora 17:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
IT.jpg
Asociatia Cluj IT Cluster va participa in perioada 7-9 octombrie la Targul Investitional International Expo Real Munchen 2013, considerat unul dintre cele mai mari targuri de profil din Europa.

Cluj IT va fi prezenta la acest eveniment in parteneriat cu Consiliul Judetean Cluj, Consiliul Local Cluj-Napoca si SC Tetarom SA.  

Scopul acestei initiative il constituie prezentarea intr-un cadru cu larga expunere internationala a proiectelor strategice, publice si private, de dezvoltare si consolidare a regiunii Cluj ca pol inovativ de crestere, in vederea atragerii de investitori si parteneri de afaceri. Aceasta actiune este complementara urmatorului program de finantare europeana 2014-2020.            

La acest eveniment, regiunea Cluj va avea un stand dedicat in care vor fi prezenti toti cei 4 parteneri de proiect.             
In cadrul evenimentului se va organiza o conferinta comuna cu tema “Transylvania – building an innovation region” in care vor lua cuvantul presedintele Consilului judetean Cluj, Horea Uioreanu,  primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil BOC, presedintele Cluj IT Cluster, Alexandru Tulai si membrul in consiliul strategic al Cluj IT Cluster, Lucian Isar.            Pe parcursul celor 3 zile de eveniment va avea loc o interactiune directa cu participantii, pentru prezentarea proiectelor regiunii si transmiterea unui mesaj comun de colaborare si sprijin pentru investitorii straini, oferit de institutiile administrative clujene, mediul de afaceri si cel academic.            

Dupa incheierea evenimentului se va face o informare cu privire la organizarea evenimentului, rezultatele obtinute si actiunile viitoare ce vor trebui inteprinse pentru continuitatea strategiei de dezvoltare a regiunii Cluj.    

Cluj IT este o asociatie de tip cluster inovativ, infiintata in octombrie 2012, avand ca membri 27 de companii de IT, 2 institutii de invatamant superior, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca si Universitatea Babes-Bolyai, 7 institutii publice si organizatii catalizator. Este o initiativa de business cu scopul de a creste competitivitatea in IT, de a face mai vizibila si mai atractiva industria IT din Romania, respectiv de a pozitiona Clujul ca un hub regional IT inovator. Clusterul are sustinerea guvernului si a autoritatilor locale.

Citeste si IT-istii din Cluj ii cer lui Ponta sa urgenteze realizarea unei platforme Open Data
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din IT&C
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Sambata, 23 Iunie 2018, 01:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter