- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cosmote Romania reconfigureaza portofoliul de abonamente

23 Jun, 12:26 • Redactia DailyBusiness
Cosmote Romania reconfigureaza portofoliul de abonamente destinate persoanelor fizice, prin lansarea noilor pachete full-option, care ofera utilizatorilor minute nationale si in retea, precum si mesaje scrise, mergand chiar pana la comunicare nelimitata in retea, in functie de planul tarifar ales.
Cosmote Romania reconfigureaza portofoliul de abonamente

Vechile abonamente Cosmote nu mai sunt disponibile pentru noi activari.

Toti abonatii existenti care beneficiaza de acestea pot sa isi pastreze vechile planuri tarifare sau pot opta pentru una dintre noile variante, in functie de conditiile contractuale de care beneficiaza, au declarat reprezentantii companiei.

Cosmote introduce apeluri si SMS-uri nelimitate si gratuite pentru toti cei care aleg abonamentele Cosmote Full Option 200 – 730, cu preturi ale abonamentelor cuprinse intre 17,85 euro si 59,50 euro.

Abonamentele, disponibile in 7 variante, pornesc de la 5,95 euro/luna cu TVA inclus, pentru Cosmote Full Option 60 (care ofera 60 de minute nationale, 500 de minute si 500 de SMS-uri) si ajung la 59,5 de euro/luna, TVA inclus, pentru Cosmote Full Option 730 – pachet ce include 730 de minute nationale, convorbiri si mesaje scrise gratuite nelimitat in retea.

Convorbirile efectuate in afara abonamentului sunt taxate cu 0,107 euro in retea si 0,178 euro in alte retele (tarifele includ TVA).