IT&C

Cotovelea: Mizam pe cel putin 500 de milioane de euro din partea UE pentru investitii

27 mai 2014, ora 15:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
euross.jpg
Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a declarat, marti, ca se are in vedere o alocare de cel putin 500 de milioane de euro din partea UE pentru perioada 2014 - 2020, bani care vor fi folositi pentru dezvoltarea infrastructurii in industria telecomunicatiilor.

"Pentru investitii ne trebuie si buget. Evident ca avem in vedere, in 2014 - 2020, Agenda Digitala pentru Romania, si evident ca acest sector important va fi finantat din instrumentele structurale europene. Mizam pe cel putin o alocare de 500 de milioane de euro din partea Uniunii Europene la care va veni si contributia noastra nationala si vom lua in calcul foarte multe interventii care sa stimuleze infrastructura", a declarat, marti, ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, potrivit Mediafax.

Demnitarul a afirmat ca vor fi continuate mai multe proiecte, printre care l-a amintit pe cel privind introducerea internetului in banda larga in "zonele albe" (zonele defavorizate, n.r.), proiectul Ro-Net, precizand ca vor fi incurajate investitiile intreprinzatorilor mici si mijlocii prin acordarea de subventii si finantari europene.

Citeste si:Ministrul Cotovelea: Serviciile ANAF furnizate cetatenilor sunt mizerabile si primitive

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 04 August 2020, 13:25
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter