- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

CS Vision estimeaza ca noul soft de management RiverRaft va reprezenta 20% din afacerile pe 2010

17 May, 12:02 • Redactia DailyBusiness
CS Vision, producator local de software, a lansat aplicatia pentru managementul activitatii RiverRaft si estimeaza ca noul soft va reprezenta in 2010 aproximativ 20% din cifra de afaceri a companiei, estimata la 1,5 milioane de euro.
CS Vision estimeaza ca noul soft de management RiverRaft va reprezenta 20% din afacerile pe 2010

Compania mizeaza pe minim 2.500 de utilizatori pana la sfarsitul anului. Costurile aplicatiei pornesc de la 5.000 de euro, in cazul unei licente pentru o companie cu un numar mic de angajati, iar timpul de implementare este unul foarte scurt, de ordinul zilelor.

Produsul se adreseaza tuturor companiilor care, din cauza problemelor economice actuale, resimt nevoia sa monitorizeze atent activitatea angajatilor si rezultatele acestora. In acest sens, aplicatia contine indicatori de performanta care vor ajuta companiile sa evalueze si sa controleze activitatile echipelor.

„RiverRaft permite delegarea de taskuri si urmarirea de termene, precum si shareul de documente. Aplicatia are avantajul de a fi implementata direct in Microsoft Outlook. Softul va fi compatibil cu noul Microsoft Office 2010 si functioneaza si offline sau pe terminalele mobile, fapt care asigura urmarirea permanenta a activitatilor”, se arata in comunicatul companiei.

„In cazul unei companii care are in cultura organizationala utilizarea e-mailului, managerul va face delegari pe e-mail. Problema cu delegarile pe e-mail este ca se trimit 10 e-mailuri si se primeste raspuns in medie doar la 8 dintre ele. La celelalte doua se constata ca nu a venit niciun feed-back. Intregul proces este foarte greu de urmarit iar RiverRaft are rolul de a grupa toate comunicarile prin e-mail intr-un singur sistem”, a declarat Razvan Bagiu, unicul actionar al CS Vision.

Softul permite o vedere arborescenta a taskurilor. Astfel, daca delegarea se transmite in cascada intre colegii dintr-o echipa, responsabilul principal poate vedea exact tot traseul sarcinilor emise. In plus, se poate solicita o estimare a timpului de lucru pentru o anumita sarcina. Aplicatia are inclusa si optiunea de asumare de taskuri, prin care managerii pot vedea care dintre sarcini au fost neasumate.

In prima etapa, RiverRaft va fi disponibil doar pe piata din Romania, urmand ca din 2011 sa isi faca iesirea si in afara tarii. „Din 2011 vrem sa ducem RiverRaft si in .com deoarece piata pentru astfel de produse este una globala”, a precizat managerul CS Vision.

CS Vision a fost infiintata in octombrie 2002 de catre Razvan Bagiu, absolvent al facultatii de matematica din Bucuresti. Compania detine 2 linii de afaceri, implementarea de solutii software, respectiv productia de terminale si aplicatii interactive.

In prezent, compania are 23 de angajati ce isi desfasoara activitarea in Bucuresti si Brasov, unde CS Vision detine si o hala proprie de productie.