IT&C

Deloitte: Piata tabletelor PC va valora peste 2 mld.$ pana in 2012

28 mai 2010, ora 16:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ipad.jpgmedie.jpg
Succesul iPad-ului va starni interesul pentru tabletele PC, transformandu-le intr-unul dintre cele mai profitabile sectoare ale pietei de electronice, potrivit expertilor in industrie, informeaza The Telegraph.
iPad-ul va declansa o revolutie care va genera o piata de peste 2 miliarde de dolari pana la sfarsitului anului viitor, potrivit analistilor Deloitte.

"Tabletele ofera un echilibru mai atractiv intre forma si functionalitate. Integrarea conectivitatii wireless, redefinirea utilizarii, imbunatatirile tehnologiei touch-screen, posibilitatile de stocare fac din noua tableta un produs convingator", crede Paul Lee, director de cercetare in cadrul Deloitte.

iPad-ul si-a aratat deja potentialul, dupa ce in Statele Unite s-a vandut intr-un milion de exemplare in 28 de zile de la lansare. In Marea Britanie, pasionatii de gadget-uri si-au petrecut noaptea in fata magazinelor pentru a fi siguri ca se vor numara printre primii care vor cumpata iPad-ul.Lee spune ca tabletele tintesc in special consumatorii care vor utiliza dispozitivul acasa.

"Va fi utilizat pentru o serie de aplicatii zilnice, de la email pana la cautarea de retete culinare pe internet sau pentru a citi carti inainte de culcare. Tabletele vor fi folosite si in contexte business - autonomia impresionanta a bateriei il face un dispozitiv ideal pentru cei care petrec o zi in afara biroului", a mai spus Lee.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 02 Martie 2021, 15:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter