IT&C

Editia CERF 2009 va fi dedicata exclusiv componentei Business-to-Business

13 mai 2009, ora 13:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Sh-mica.jpg
Expotek, organizatorul CERF (Computers & Electronics Romanian Fair), una dintre cele mai importante expozitii de IT&C din Romania, au anuntat marti ca editia a 18-a a evenimentului, ce se va desfasura in Bucuresti, in perioada 3-5 iunie, va fi dedicata exclusiv componentei B2B.
"Scaderea dramatica a industriei IT&C este principalul motiv pentru care am decis sa redefinim structura CERF de anul acesta. CERF va creste direct proportional cu piata de retail IT&C si va ramane locul in care se vor putea testa cele mai noi produse si servicii", a declarat Dan Voicu, directorul general al Expotek.

CERF 2009 va avea loc in complexul expozitional Romexpo.

Printre cele 40 de companii participante se numara: Dell, EMC, Kaspersky, Microsoft, IBM, Romsym Data, Maguay sau Concept Electronics. Microsoft va participa cu un spatiu de prezentare dupa aproximativ 10 ani de absenta, iar Dell si EMC - pentru prima data in istoria CERF.Expotek asteapta intre 3.000 si 5.000 de vizitatori la editia de anul acesta, majoritatea persoane din management. Biletul de acces pentru vizitatori va fi de 30 lei pe zi.

Pe parcursul celor 3 zile se vor desfasura o serie de conferinte B2B, pe teme precum solutii pentru administratia publica si educatie, optimizarea cheltuielilor din cadrul companiilor sau solutii de securitate.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 12:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter