- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

eMag se extinde in offline printr-un showroom la Iasi

17 Oct, 12:55 • Redactia DailyBusiness
eMag, cel mai mare retailer online din Romania, a anuntat ca in 20 octombrie va deschide un showroom la Iasi, amenajat in incinta complexului Axa Niciman, pe o suprafata de peste 200 metri patrati, au transmis vineri reprezentantii companiei.
eMag se extinde in offline printr-un showroom la Iasi

„Apetitul pentru cumparaturi online, dovedit prin ponderea mare a clientilor eMag din oras si din zonele apropiate, a influentat decisiv alegerea noastra pentru deschiderea unui showroom eMag la Iasi. Acesta va fi in primul rand un punct de livrare si de preluare a produselor pentru directionare catre service„, a declarat Radu Apostolescu, director dezvoltare online eMag.

„Clientii nostri din Iasi si din orasele din zona vor intra mai repede in posesia produselor comandate online, le vor putea ridica din showroom, le vor putea testa si aduce tot aici pentru eventualele probleme aparute in perioada de garantie”, a mai spus Radu Apostolescu.

eMag Iasi porneste cu o echipa de 11 consultanti IT&C, coordonata de Nadia Elvadeanu. Aceasta lucreaza in retail de aproape 8 ani.

Deschiderea noului showroom va fi promovata in FM, online si outdoor. Reprezentantii companiei nu au precizat valoarea investitiei.

Principalii concurenti ai eMag sunt Altex, Flamingo International, iar in online – Cel.ro, PCFun.ro sau PCGarage.ro.