IT&C, CARIERE

Endava are un nou director al diviziei de solutii pentru industria de asigurari

31 ianuarie 2014, ora 14:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Kelly Fegan-Endava.jpg
Endava, una dintre principalele companii de servicii IT din regiune, l-a desemnat pe specialistul londonez Kelly Fegan (foto), fost executiv al Heath Lambert, unul dintre liderii europeni in domeniul asigurarilor si reasigurarilor, la conducerea diviziei de solutii software dedicate acestei industrii.

Kelly Fegan va fi responsabil de livrarea solutiilor software catre clientii din industria de asigurari si de extinderea activitatii companiei cu clienti din acest sector. Acesta are aproape 30 de ani de experienta pe piata de asigurari din Londra si in sectorul IT.

Inainte de a se alatura Endava, Kelly Fegan a fost directorul RI3K, serviciul global de tranzactionare a (re)asigurarilor, unde a fost responsabil pentru toate activitatile comerciale, inclusiv inovarea de produs, business development, furnizarea de servicii si managementul relatiilor cu clientii, si a livrat servicii de top catre mai mult de 7.000 de specialisti in asigurari, din 42 de tari.

Anterior, Fegan a ocupat diferite pozitii executive, precum group claims director, group compliance officer sau legal director, in cadrul agentiei de brokeraj Heath Lambert, membra a grupului Lloyd?s, lider european in domeniul (re)asigurarilor.Domeniul asigurarilor este unul dintre cele mai mari sectoare ale Endava.

Endava este o companie privata de servicii IT infiintata in anul 2000, cu peste 1.400 de angajati in 8 sedii din Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova si o cifra anuala de afaceri de peste peste 40 de milioane de lire sterline (50 de milioane de euro). Este specializata in livrarea de servicii de dezvoltare software, digital media, testare software, management aplicatii software, servicii cloud.

Recent, Endava Romania a anuntat ca a inchiriat 5.000 mp in cladirea de birouri AFI Park 3 din Bucuresti. Compania britanica ocupa deja doua etaje in AFI Park 1, care vor fi relocate in cea de-a treia cladire din cadrul parcului de birouri in decembrie 2014, in timp ce isi va extinde activitatea pe doua etaje aditionale. Compania va ocupa astfel 40% din suprafata inchiriabila totala din cladirea de birouri AFI Park 3.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 19 August 2019, 20:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter