IT&C

F64 de Black Friday: Numarul comenzilor, de 20 ori mai mare fata de estimari

23 noiembrie 2012, ora 16:01, autor(i): Andreea Radu   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
F64.JPG
Retailerul foto F64 Studio, a anuntat ca, in prima jumatate a zilei de Black Friday, numarul de comenzi inregistrate este de 20 de ori mai mare fata de numarul estimat initial. Produsele care au inregistrat vanzari in timp record sunt in primul rand aparatele foto (in special, ofertele Nikon si Sony), urmate de obiective si accesorii.

Astfel, in doar primele 2 ore de la anuntarea ofertelor, tocul s-a redus semnificativ. De aceea compania a anuntat ca va include noi produse in campania din Vinerea Neagra.

La F64, reducerile vor fi aplicate pe toata durata week-end-ului, in perioada 23-25 noiembrie. Timp de 3 zile, F64 va oferi reduceri de pana la 50% pentru echipamente din toate gamele: aparate foto din categoria compactelor, DSLR-urilor si aparatelor profesionale high-end, aparate mirrorless, obiective si accesorii.

ôAcesta este primul an in care am decis sa ne implicam in initiativa Black Friday, pregatind un stoc cu mii de unitati care au beneficiat de reduceri considerabileö, a declarat Marian Alecsiu, general manager F64 Studio, care a subliniat ca desi primele stocuri au fost epuizate, compania pregateste noi oferte pana la incheierea Black Friday.ôCa urmare a cererii impresionante, traficul pe site a depasit estimarile initiale, cresterea fiind de 20 de ori mai mare decat in mod obisnuit. Datorita numarului foarte mare de comenzi online, procesarea datelor se face cu dificultate insa specialistii F64 se asigura ca toate comenzile primite vor fi preluate si finalizate. De asemenea, showroom-ul inregistreaza un flux de clienti mult peste media zlinica (in primele ore ale diminetii, magazinul a fost vizitat de peste 1.000 de clienti)ö, a mai spus Alecsiu.

Campania Black Friday la F64 Studio cuprinde echipamente de la producatori precum Canon, Nikon, Fuji, Tamrac, Elincrom,Giottos, SanDisk, Olympus, Tamrac, Lowepro, Crumpler, Kata si Think Tank Photo.

Si in magazinele Altex si Media Galaxy, s-au inregistrat vanzari record, de peste 2 milioane de euro, doar in prima parte a zilei de 23 noiembrie. Cele mai cautate oferte sunt cele la LED-uri, camere foto produse IT si console.

Totodata, Flanco a anuntat ca, la numai doua ore de la lansarea campaniei, a inregistrat vanzari de peste 30 ori mai mari decat intr-o zi obisnuita. Cea mai vanduta categorie este cea a televizoarelor cu ecran plat,
urmata de notebook-uri si de masini de spalat.

Citeste si: Black Friday 2012: Site-uri blocate si stocuri epuizate inca de la primele ore (Foto)
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Vali Barbulescu a spus:
27/12/2012 17:52
Dupa parerea mea Black Friday a fost la multe magazine o Mare Teapa , dar din fericire nu pot spune delasi lucru si de F64 , si pentru asta vream sa le multumesc . Sarbatori Fericite
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 11:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter