- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Flamingo investeste 800.000 euro in doua noi magazine Flanco World

23 Oct, 11:45 • Redactia DailyBusiness
Retailerul de IT&C, electronice si electrocasnice Flamingo International a inaugurat joi doua unitati Flanco World in Turnu Severin si in Deva dupa investitii de 800.000 euro. Prin inaugurarea celor doua unitati, la nivel national grupul Flamingo totalizeaza o investitie de 1,3 milioane euro pentru deschiderea a 5 magazine noi in luna octombrie.
Flamingo investeste 800.000 euro in doua noi magazine Flanco World

Cele doua noi magazine au o suprafata totala de 2.000 metri patrati.

Potrivit retailerului, deschiderea magazinelor Flanco World face parte din strategia de business a grupului Flamingo, aceea de a dezvolta suprafata de retail si de a patrunde, prin magazine de suprafate medii si mari in marile orase, precum si in cele de marime medie, din toate regiunile tarii.

„Cele 2 unitati Flanco World se adauga altor 3 magazine Flanco, respectiv Flanco World pe care Flamingo International le-a deschis pe parcursul acestei luni, continuand astfel strategia de extindere a operatiunilor derulate la nivel national, anuntata la inceputul anului 2008. Am decis sa ramanem la planul de investitii initial, deoarece businessul Flamingo este unul destul de bine consolidat, suntem increzatori in succesul pe care noile locatii il vor avea si estimam ca incasarile pe care acestea le vor aduce in cadrul grupului, vor fi destul de substantiale”, a declarat Jiri Rizek, director executiv al Flamingo International.

Principalii concurenti ai Flamingo International sunt Altex, eMag.ro, Depozitul de Calculatoare sau K Tech Electronics.