- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Fonomat va incepe \”in cel mai scurt timp\” sa comercializeze produse si servicii Vodafone

23 Jun, 11:01 • Redactia DailyBusiness
Reteaua de retail GSM Fonomat, care detine un lant de 166 de magazine, a anuntat ca va incepe "in cel mai scurt timp" sa comercializeze in mod exclusiv produsele si serviciile operatorului telecom Vodafone, dupa ce in aprilie 2010 Orange a pus punct parteneriatului cu retailerul.
Fonomat va incepe \in cel mai scurt timp\ sa comercializeze produse si servicii Vodafone

Oficialii Vodafone nu au precizat pe ce perioada a fost incheiat contractul.

Fonomat a fost cel mai mare dealer Orange in perioada aprilie 2008 – aprilie 2010, cand cele doua entitati au incheiat contractul de colaborare. Compania are 166 magazine la nivel national, numar constant fata de inceputul lui 2008.

Fonomat s-a format prin achizitionarea de catre fondul de investitii spaniol GED Private Equity a patru retele GSM – Dasimpex, Puls, GSM Land si Plus GSM. Fonomat a inregistrat in 2008 afaceri de 28 mil. euro, in septembrie 2009 oficialii companiei estimand ca vor inregistra o scadere de 6-12% pe tot anul trecut.

Cititi mai multe despre numarul de telefoane mobile vandute pe primul trimestru pe piata locala si aflati informatii despre principalii jucatori de pe piata de retail GSM intr-o analiza DailyBusiness.ro.