- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Gecad Net vinde produsele Autodesk in rate, pentru a eficientiza business-ul

06 Nov, 14:15 • Redactia DailyBusiness
Solutiile software profesionale Autodesk pot fi achizitionate in rate de la distribuitorul Gecad Net, incepand cu 1 noiembrie 2008, oficialii companiei estimand ca peste 100 de clienti vor apela in urmatoarele 6 luni la acest sistem de finantare.
Gecad Net vinde produsele Autodesk in rate, pentru a eficientiza business-ul

„Mare parte din cele 100 de companii vor fi clienti noi. Am apelat la aceasta modalitate de a vinde produsele Autodesk pentru a eficientiza business-ul nostru, dar si al clientilor nostri, intr-o perioada in care fluctuatia economica si valutara se face resimtita”, a declarat pentru DailyBusiness.ro un oficial al Gecad Net.

Prin noul sistem de finantare a achizitiei de software Autodesk, clientul beneficiaza de 0% dobanda si 0 costuri suplimentare la cumpararea de licente. Acest model permite companiilor sa isi distribuie mai eficient cheltuielile IT pentru urmatoarele luni si chiar pentru intregul an 2009. Contractul de achizitie in rate se incheie pe o perioada de 12 luni.

„Suntem extrem de bucurosi ca, in calitate de partener Autodesk, avem oportunitatea de a veni in ajutorul companiilor romanesti intr-o perioada in care economia mondiala trimite semnale nu foarte optimiste in directia afacerilor din intreaga lume”, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.

„Prin acest sistem de rate, companiile romanesti din domeniu proiectarii, infrastructurii si constructiilor pot sa isi planifice bugetele pentru anul urmator intr-un mod mai prudent, dar sa beneficieze in acelasi timp de avantaje tehnologice”, a mai spus Mechea.

Gecad Net are in prezent peste 1.200 de clienti in domenii precum telecomunicatiile, sectorul financiar-bancar, cel al constructiilor, energiei, petrolului si gazelor si altele. Printre acestia se numara Agip Romania, Vodafone Romania, Petrom, Ringier.