IT&C

Germanos anunta ca a crescut in 2009 pe o piata a camerelor foto in scadere cu 45%

17 februarie 2010, ora 11:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
camera-foto-medie.jpg
Vanzarile de pe piata camerelor foto au inregistrat anul trecut o scadere de aproximativ 45% comparativ cu anul anterior, potrivit estimarilor Germanos Telecom Romania. In acelasi timp insa, fara a oferi date exacte, oficialii companiei au subliniat ca vanzarile de camere foto din magazinele proprii "au urmat un trend crescator".
"Vanzarile de accesorii si-au mentinut acelasi trend pozitiv ca si anul trecut, in usoara crestere fata de 2008. La acestea s-au adaugat vanzarile semnificative pe categoriile de camere foto si sisteme de navigatie, mai ales in cea de-a doua parte a anului", a declarat Alexandru Munteanu, sales operations manager al Germanos Telecom Romania.

Oficialii Germanos estimeaza ca piata de sisteme GPS s-a diminuat cu 25-30% in 2009, insa vanzarile Germanos de astfel produse a inregistrat "o crestere semnificativa" comparativ cu 2008.

Totodata, vanzarile de kituri "maini libere", care reprezinta aproape o jumatate din valoarea vanzarilor de accesorii, au inregistrat anul trecut o crestere de doua cifre in magazinele societatii.Germanos este specializat in comercializarea de produse si servicii de telefonie mobila precum si alte produse digitale sau asociate: telefoane fixe, camere foto si video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobila Cosmote, fixa si de Internet de la Romtelecom.

In Romania, Germanos este prezent din 1996 si are o retea formata din aproximativ 250 de unitati.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 08 August 2022, 01:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter