IT&C

Google adauga noi servicii prin comanda vocala pentru Android

13 august 2010, ora 11:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
android.jpgmedie.jpg
Google, companie care detine cel mai mare motor de cautare din lume, a introdus noi servicii prin comanda vocala in incercarea de a atrage utilizatori noi ai sistemului de operare Android, potrivit Bloomberg.
Pana acum, Google oferea trei servicii de acest gen, printre care si serviciul de cautare prin comanda vocala. "Galeria" se imbunatateste cu 10 servicii noi, care vor permite cautarea pe harta, trimiterea de texte si e-mail-uri, precum si gasirea de melodii, prin intermediul comenzii vocale.

"Vad actiunile prin intermediul vocii ca pe o aplicatie ce imi permite sa fac mai mult. Un sfert din cautarile realizate in SUA de pe cele mai recente versiuni ale Android se fac prin voce", a declarat Hugo Barra, director de proiect.

Google lucreaza la imbunatatirea sistemului de operare Android in conditiile in care se afla in plina expansiune pe piata comunicarii mobile. Android a devenit al treilea cel mai bine vandut sistem de operare in al doilea trimestru, cu o cota de piata de 17,2% , fata de 1,8% in urma cu un an.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 08 August 2022, 00:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter