- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Google ofera o lectie despre browsing pentru a promova Chrome

08 Oct, 13:16 • Redactia DailyBusiness
Google lanseaza un site si un clip video care va fi postat pe YouTube pentru a explica publicului larg ce este si cum functioneaza un browser, programul folosit pentru navigarea pe Internet, potrivit Brandrepublic.com.
Google ofera o lectie despre browsing pentru a promova Chrome

Anul trecut, Google a lansat browser-ul Chrome si de atunci face eforturi sa castige din cota de piata a rivalilor Internet Explorer si Firefox.

Google a apelat la acesta metoda de promovare in contextul in care oamenii nu stiu ce face un browser si nu inteleg de ce ar trebui sa-l schimbe, in cazul in care il au deja instalat pe computer.

Pe site-ul dedicat lectiilor despre browsing, utilizatorilor li se explica ce browser folosesc, le sunt date ponturi despre cum sa-si schimbe pagina de intampinare si sunt incurajati sa experimenteze si alte browsere pentru a descoperi care dintre ele corespund cel mai bine nevoilor lor.

„Cea mai mare parte a timpului o petrecem online, iar fiecare pagina o accesam prin intermediul unui browser. Din pacate, multi oameni nu-si dau seama ca exista mai multe tipuri de browsere, care se deosebesc prin viteza, siguranta si extensibilitate”, a spus Jason Toff, associate product marketing manager la Google.