IT&C

Google ofera o lectie despre browsing pentru a promova Chrome

08 octombrie 2009, ora 13:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
chrome.medie.jpg
Google lanseaza un site si un clip video care va fi postat pe YouTube pentru a explica publicului larg ce este si cum functioneaza un browser, programul folosit pentru navigarea pe Internet, potrivit Brandrepublic.com.
Anul trecut, Google a lansat browser-ul Chrome si de atunci face eforturi sa castige din cota de piata a rivalilor Internet Explorer si Firefox.

Google a apelat la acesta metoda de promovare in contextul in care oamenii nu stiu ce face un browser si nu inteleg de ce ar trebui sa-l schimbe, in cazul in care il au deja instalat pe computer.

Pe site-ul dedicat lectiilor despre browsing, utilizatorilor li se explica ce browser folosesc, le sunt date ponturi despre cum sa-si schimbe pagina de intampinare si sunt incurajati sa experimenteze si alte browsere pentru a descoperi care dintre ele corespund cel mai bine nevoilor lor."Cea mai mare parte a timpului o petrecem online, iar fiecare pagina o accesam prin intermediul unui browser. Din pacate, multi oameni nu-si dau seama ca exista mai multe tipuri de browsere, care se deosebesc prin viteza, siguranta si extensibilitate", a spus Jason Toff, associate product marketing manager la Google.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 23 Ianuarie 2022, 03:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter