IT&C

HAT Group si Say Romania au numit un CEO comun

07 aprilie 2009, ora 15:10, autor(i): Irina Crudu   | 248 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
227Say2.jpg
HAT Group Romania, distribuitor oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania, si MCS Communications, administratorul retelei de magazine GSM Say, sunt conduse incepand cu sfarsitul anului trecut de Alin Cirstea, fost vicepresedinte HAT Group, potrivit unor surse din piata.
Mihai Motora, director general al retelei de magazine de telefoane si accesorii MCS Communications, a parasit compania, in prezent ocupandu-se de consultanta in acelasi domeniu.

Reprezentantii HAT nu au dorit sa comenteze aceste informatii.

HAT Group a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 53 milioane de euro, pentru sfarsitul anului trecut estimand un nivel de 65-70 milioane de euro.HAT Group este detinuta in totalitate de Milomor Ltd, prin intermediul Milomor Trading and Communication Ltd. Compania israeliana mai este prezenta in Romania prin MCS Communications, o retea de magazine sub brandul Say, si o participatie de 24,5% la serviciul de televiziune prin satelit Boom TV, al companiei DTH.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
sidfeh a spus:
08/04/2009 11:32
De la plecarea lui Motora e haos in firma asta,Alin Cirstea este CEO atat pe HAT cat si pe MCS intradevar insa se ocupa in special da HAT lasand MCS pe mana Roxanei Jouni(bussines unit manager). astfel pe 2 aprilie a fost inlaturat RSM-ul(regional sales manager)pe Bucuresti Cristian Rosu un foarte bun profesionist si de atunci cele 17 magazine din Bucuresti isi desfasoara activitatea asa de capul lor fara nici un capatai,lucru care se resimte si in vanzari.De asemenea au fost schimbati shop managerii magazinelor say din Unirii,Carrefour Orhideea,Carreforu Feeria,Mall Vitan(acestea sunt magazinele cu cele mai mari incasari din Bucuresti) doar pentru si-au aratat sustinerea fata de fostul RSM.De doua luni de cand a venit Roxana Jouni la conducerea firmei pot enumera intr-o lista o serie de greseli de management: afisarea preturilor in euro(feed back negativ din partea clientilor urmat de scaderea preturilor),inlaturarea unei serii de oameni de valoare,in devursul unei singure saptamani s-au schimbat de 5 ori preturile(foarte derutant pr angajati),tiparirea gresita a catalogului pe luna in curs(drept pentru care angajatilor li sa spus sa ia frumos un marker si sa taie greselile din catalog,atentie vb de aproximativ 2500-4500 de cataloage per magazin,nu mai comentez reactia clientilor la primirea unui catalog mizgalit),haos absolut la aprovizionarea magazinelor cu marfa(ehe inainte nu se intampla asa ceva)si asta pentru ca cei care se ocupa acum de depozit sunt relativ noi cam de 1 luna cum cei vechi au fost concediati,toate astea au dus la scadera vanzarilor cu aprocimativ 60-65%,spre ex magazine ca Say Mall Vitan sau Say Unirii aveau inainte incasari de 150-200 mil rol iar acum inchid cu 40-50 mil rol in medie. Say,oare asta e ce vrei?
 
adbbr a spus:
06/05/2009 19:17
intr-adevar...aceasta firma se duce de rapa.Mai nou...nu isi permit sa plateasca somaj angajatilor care timp de 2 ani si-au petrecut viata in magazinele SAY, drept urmare, ne forteaza sa ne dam demisia, iar in cazul in care nu suntem de acord, vor sa ne relocheze( din Suceava in Timisoara).ASM-ul ne-a propus sa hotaram noi cine trebuie sa-si dea demisia, deoarece el nu este capabil sa hotarasca.Am fost pusi sa sustinem teste cu intrebari de genul "ce inseamna pentru tine brandul SAY?". In acest fel se da afara un om care lucreaza de 2 ani de zile? De cand a plecat Mihai Motora....e din rau inspre mai rau.... Incep sa regret ca mi-am pierdut 2 ani din viata pentru asemenea oameni.....
 
Anonim a spus:
06/05/2009 21:00
Si eu sunt un angajat al "acestui brand" si mie mi s-a propus relocare la 200 km distanta de casa.Daca aceasta oferta a fost facuta si altor angajati va rog sa tinem legatura prin intermediul acestui site pentru a ne coaliza eventual pentru a ne castiga drepturile.Politica de HR a acestei firme este una de lasitate totala.
 
sayoareastavrei a spus:
06/05/2009 23:46
mie groaza de ce se intampla...
deciziile de marketing/management = 0. De ce? pentru ca cei care ar trebui sa se ocupe de asemenea criteri. construiesc sabii sa ne taie capetele! bravo alin!
bravo raul... bine ati venit in lumea noastra!
mie groaza pentru ca am ajuns sa producem o imagine romaneasca de colaps economic si social...
cei care au investit in noi au pierdut bani seriosi....say oare asta vrei?
imi pare rau pentru cei care si-au lasat alte joburi si au venit in SAY, imi pare rau pentru toti cei buni si care s-au straduit ca lucrurile sa mearga cu adevarat si au fost inlaturati!
inca nu am murit da suntem pe moarte... say oare asta vrei?
 
alexadru a spus:
07/05/2009 01:07
au dus firma de rapa...de cand a plecat motora totul s-a dus,niste disperati dupa bani.....sa dus say-ul :)..pacat mare pacat
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 07:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter