- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Huawei P10, iPhone 7 si iPhone 7 Plus RED vor fi disponibile la Vodafone Romania din 27 martie

24 Mar, 18:50 • Redactia DailyBusiness
Cele mai noi produse Apple, iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition, vor putea fi comandate incepand din 27 martie la Vodafone Romania. Tot de atunci, va fi disponibil pentru precomanda si noul Huawei P10.
Huawei P10, iPhone 7 si iPhone 7 Plus RED vor fi disponibile la Vodafone Romania din 27 martie

Lansarea ediției speciale a gamei iPhone, cu finisaj din aluminiu de culoare roșie, oferă clienților o modalitate de a contribui la strângerea globală de fonduri pentru lupta împotriva SIDA, acesta fiind un pas mai aproape de o lume în care SIDA este eradicată.

Clienții pot comanda iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT) Red Special Edition începând din 27 martie, iar modelele vor fi disponibile în magazine și online, pe vodafone.ro.

De asemenea, incepand cu 27 martie, Huawei P10, cel mai nou terminal al producatorului chinez, este disponibil pentru precomanda pentru utilizatorii Vodafone Romania. Primii clienti care inregistreaza o precomanda vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit.

Noul Huawei P10 are un design cu finisaje premium realizate prin utilizarea in premiera in industrie a tehnologiei de finisare Hyper Diamond-Cut. Clientii Vodafone Romania vor putea opta pentru una dintre cele doua variante de culori, si anume Graphite Black si Mystic Silver.
 

Huawei P10 va fi disponibil in magazinele Vodafone din toata tara, in magazinul online de pe vodafone.ro si in magazinele partenerilor, la un pret incepand de la 144 Euro impreuna cu abonamentul Red 49. Precomenzile pot fi inregistrate intre 27 martie si 5 aprilie.