- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

In plina criza, Dell isi extinde produsele si serviciile pentru companii

17 Jun, 16:23 • Redactia DailyBusiness
Producatorul de computere Dell si-a extins portofoliul de produse pentru a introduce noi centre de date, servere, produse de stocare, si noi servicii de consultanta, pentru a ajuta companiile sa isi simplifice mediul tehnologic in care activeaza, a scris Wall Street Journal.
In plina criza, Dell isi extinde produsele si serviciile pentru companii

Oficialii Dell au subliniat ca noile game de produse „ataca costurile si ofera complexitate” in doua zone – virtualizare si procesare mai rapida.

Dell, ca si alte companii producatoare de computere, a fost in ultimele trimestre lovita de scaderea continua a cererii. Dell atrage circa 60% din venituri din vanzari de computere, 10% provenind din servere. Aceste doua segmente au fost cele mai afectate de criza economica.

Compania a introdus saptamana aceasta serviciul ProConsult, care foloseste mijloace electronice si sondaje pe web precum si alte metode pentru a usura virtualizarea si a oferi optiuni suplimentare de reducere a costurilor centrelor de date, conform companiei americane.

Dell a introdus de asemenea produsele de stocare de date EqualLogic, care se adreseaza virtualizarii serverelor, protectiei de date si a recuperarilor de informatii dupa dezastre.

In cautarea metodelor de crestere a cotei de piata si a veniturilor, compania si-a extins si linia de servere PowerEdge, care permit includerea a 16 drivere astfel incat micile companii sa isi permita sa se dezvolte.