IT&C

Incepe lupta pe piata televizoarelor 3D. Trei producatori debuteaza in Romania intr-o saptamana

08 aprilie 2010, ora 15:10, autor(i): Alex GoagaIleana Ionescu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
3d.jpgmedie.jpg
Documente atasate:
LG Electronics, Samsung si Panasonic sunt cei trei producatori care pe parcursul unei saptamani, incepand de azi, lanseaza primele televizoare 3D din Romania. In medie, pretul pentru un astfel de televizor este de 2.000 de euro.
Astfel, incepand cu 8 aprilie televizoarele 3D LG se comercializeaza in magazinele Media Galaxy, la pretul recomandat de 2.000 euro, iar player-ul blu-ray 3D model BX580 va fi disponibil la un pret de 300 euro.

Modelul LD920 ofera conexiune USB 2.0, compatibila cu FAT si NTFS, suportand astfel formatele jpg, MP3, DivX si DivX HD. In functie de fisierul care este vizualizat, utilizatorii pot selecta limba dorita si pot afisa sau nu subtitrarea in limba respectiva.

Panasonic este urmatorul pe lista lansarii in Romania a televizoarelor 3D. Plasma va fi lansata pe 13 aprilie si va avea diagonala de 50 inch, iar intreg sistemul, plus blu-ray player si ochelari, va costa undeva in jurul sumei de 3.000 euro.In mai-iunie, Panasonic va lansa in Romania prima camera care va filma in 3D. Pretul va fi de cateva zeci de mii de dolari, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.

Si Samsung va introduce pe piata incepand cu 15 aprilie televizoarele 3D, combinand imaginea HD cu playerul Blu Ray 3D si ochelari 3D, la un pret aproximativ de 2.000 euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 Martie 2021, 12:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter