- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Investitie de 50.000 euro in noul showroom eMAG din Craiova

25 Nov, 12:36 • Redactia DailyBusiness
Magazinul online de produse IT&C, electronice si electrocasnice eMAG a deschis joi un nou showroom, in Craiova, in urma unei investitii de 50.000 euro, au anuntat reprezentantii companiei.
Investitie de 50.000 euro in noul showroom eMAG din Craiova

Showroom-ul dispune de o suprafata de 300 de metri patrati si este amplasat in incinta Galeriilor Real.

„Estimam ca noul showroom va genera vanzari de 500.000 euro pana la sfarsitul anului si aproximativ 6 milioane de euro anul viitor”, a declarat Iulian Stanciu, director eMAG.

Conform oficialilor companiei, in ultimele luni, rata medie de conversie, respectiv procentul celor care comanda din totalul celor care viziteaza zilnic site-ul eMAG, a crescut pana la 5%. La nivel local, cu exceptia oraselor in care eMAG este prezent si prin showroom, rata de conversie este de trei ori mai mica.

Echipa eMAG Craiova cuprinde 7 consultanti.

In prezent, compania opereaza magazinul emag.ro precum si sapte showroom-uri in Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova.

eMAG a inregistrat in primul semestru o crestere a afacerilor de 64% fata de aceeasi perioada din 2009, la 41 milioane euro, datorita extinderii retelei de showroom-uri din tara, dezvoltarii portofoliului de produse si lansarii de noi servicii.