- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Lucian Craciun si Claude Coggiola: noi directori la UPC Romania

21 Mar, 14:53 • Redactia DailyBusiness
Lucian Craciun a fost avansat in postul de legal and regulatory compliance director, iar Claude Coggiola este noul director tehnic al UPC Romania, au anuntat vineri oficialii companiei.
Lucian Craciun si Claude Coggiola: noi directori la UPC Romania

Craciun face parte din echipa UPC Romania din 2006, perioada in care a detinut functia de regulatory compliance manager, principalele sale responsabilitati fiind coordonarea aspectelor de reglementare in cadrul companiei si dezvoltarea relatiilor cu institutiile de reglementare (CNA, IGCTI, ANRCTI si Consiliul Concurentei).

Inainte de UPC, Craciun a fost director juridic la Postelecom si a detinut functii de conducere in cadrul IGCTI si MCTI. El este membru al Uniunii Avocatilor din Romania si al Asociatiei Barourilor din Bucuresti. Acesta o inlocuieste in functia de legal and regulatory compliance director pe Florina Tanase, care a preluat functia de vice-oresedinte legal la grupul A&D Pharma.

Lucian Craciun este masterand in Drept, absolvent al Facultattii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, unde a obtinut si diploma de licenta.

Claude Coggiola, noul director tehnic (CTO) al companiei, este cetatean francez si vine de la UPC Franta, unde a fost director tehnic timp de 8 ani.

Coggiola este de profesie inginer si lucreaza in industria de comunicatii prin cablu de 30 de ani. El a activat in pozitii de CTO pentru operatori de cablu din Franta, cum ar fi Caisse des Depots si Time Warner Cable.

UPC Romania este unul dintre principalii jucatori autohtoni pe piata de comunicatii prin cablu, retelele acesteia deservind in prezent peste 1,3 milioane de clienti din aproximativ 200 orase. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Principalii concurenti ai UPC Romania sunt Romtelecom si RCS&RDS.