- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Magazin Altex la Bacau, cu investitie de 1 mil. euro

08 Oct, 16:10 • Redactia DailyBusiness
Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C Altex Romania a investit circa 1 milion de euro in deschiderea celui de-al doilea magazin din Bacau, situat in incinta centrului comercial Promenda Mall, au informat miercuri reprezentantii companiei.
Magazin Altex la Bacau, cu investitie de 1 mil. euro

Magazinul are o suprafata comerciala de peste 3.400 metri patrati si a presupus crearea a 60 de noi locuri de munca. Oferta Altex expusa in noul magazin include peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si entertainment.

Altex Romania a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 170 milioane euro, in crestere cu 47% fata de perioada similara a anului trecut. In semestrul doi, Altex Romania va continua extinderea teritoriala si dezvoltarea serviciilor oferite prin cele doua retele de retail. Bugetul de investitii aferent primului semestru a fost de 4 milioane euro, in timp ce proiectele care se vor finaliza in semestrul doi sunt estimate la sapte milioane euro.

Suprafata comerciala totala a Altex se ridica la aproximativ 90.000 metri patrati, divizata intre 70 de magazine Altex si 17 magazine Media Galaxy. Altex Romania este actionar majoritar in urmatoarele companii – Complet Electro Serv – compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul Altex mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.