IT&C, NEW MEDIA

Mai multe aplicatii de la Vodafone. Vezi care sunt acestea

23 septembrie 2011, ora 13:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
app.jpg
Reprezentantii Vodafone Romania au declarat vineri, in cadrul Webstock, ca operatorul lanseaza aplicatiile proprii MyVodafone si Vremea, disponibile pentru platforma Android si in curand si pentru alte sisteme de operare mobile.

De asemenea, utilizatorii pot descarca o serie de noi aplicatii co-branded, promovate de Vodafone, precum Cinemagia, ComputerGames, Trilulilu si HomeMade.

In acelasi timp, aplicatiile descarcate din Ovi Store pot fi platite de catre abonatii Vodafone direct pe factura.
De asemenea, utilizatorii pot vedea, in timp real, vremea din tara, cu aplicatia Vodafone Meteo, dezvoltata in colaborare cu Administratia Nationala de Meteorologie.

Aplicatia furnizeaza informatii despre temperatura, presiune, umezeala si vant si permite utilizatorilor sa posteze informatii despre localizare, temperatura si status pe retelele sociale, a anuntat compania.Cu aplicatiile co-branded Cinemagia, ComputerGames, Trilulilu si HomeMade, clientii au acces la informatii despre filme, subiectele actuale de pe forumuri, continut video generat de utilizatori si cele mai populare clipuri din Romania.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 381 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 iunie 2011.

Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 Octombrie 2020, 19:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter