IT&C, MEDIA & MARKETING

MTV va investi peste 300 mil. dolari intr-o afacere cu jocuri electronice

19 decembrie 2007, ora 13:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mtvmediu.jpg
MTV va lansa o divizie de jocuri electronice in colaborare cu Jerry Bruckheimer, producatorul de filme americane de box-office.
Investitia se ridica la peste 300 milioane de dolari in urmatorii 2 ani, au declarat oficialii companiei pentru presa internationala.

In parteneriat cu Bruckheimer, MTV isi propune sa creeze jocuri electronice bazate pe idei originale intr-un nou centru de dezvoltare a jocurilor, care va concura cu "greii" din piata, cum ar fi Activision sau Electronic Arts.

"Nu va exista nici o diferenta intre ce am facut pentru filme si ce vom face pentru jocuri. Am facut Top Gun cand ni s-a spus ca filmele despre aviatie esueaza. Am facut Piratii din Caraibe cand ni s-a spus ca filmele cu pirati nu au priza la public.", a declarat Jerry Bruckheimer.

Jeff Yapp, vicepresedinte la MTV Networks Music Group, a afirmat ca divizia de jocuri joaca rolul principal in strategia pentru afacerea de divertisment si ca investitia a fost una riscanta din cauza marjei ridicate de risc.Jerry Bruckheimer este producatorul unor filme de box-office ca "Piratii din Caraibe" sau "Top Gun".
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 10:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter