- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

\”Nebunia\” iPhone 3G in Romania: Orange a primit joi 3 precomenzi pe minut

07 Aug, 19:10 • Redactia DailyBusiness
Orange Romania a inregistrat peste 1.250 de precomenzi pentru iPhone 3G in primele sase ore de la activarea optiunii, desi la sectiunea creata special pentru rezervarea terminalului nu este specificat pretul de vanzare, au declarat oficiali ai companiei de telecomunicatii.
\Nebunia\ iPhone 3G in Romania: Orange a primit joi 3 precomenzi pe minut

Astfel, operatorul a primit peste 200 de precomenzi pe ora, sau mai mult de 3 pe minut.

La numai sase ore de la activarea pe site-ul oficial al Orange Romania a posibilitatii de rezervare in vedera cumpararii terminalului Apple iPhone 3G, s-au inregistrat peste 1.250 de precomenzi, numarul fiind in continua crestere, relateaza NewsIn. Intrebati de o previziune a precomenzilor pentru ziua urmatoare, oficialii Orange Romania au declarat ca sunt in imposibilitate de a face acest lucru, din cauza cresterii continue a numarului comenzilor.

Formularul de precomanda a fost incarcat pe site-ul Orange Romania joi in jurul orei 10, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei. In Romania, iPhone 3G va fi disponibil in doua variante, de 8 si 16 Gb.

Orange Romania va aduce in tara noul iPhone 3G pe data de 22 august, aparatul imbinand toate caracteristicile iPhone cu capabilitatile retelei 3G, se arata intr-un comunicat de presa, transmis, miercuri, de compania de telefonie mobila.

Orange Romania a raportat venituri de 321 milioane de euro, in crestere cu 8,8% in al doilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Precomenzile se inregistreaza in continuare pe site-ul operatorului.

Resurse suplimentare:
– iPhone mania: 800.000 de terminale ies de pe liniile de productie in fiecare saptamana

Computerele care trebuiau sa inregistreze datele cumparatorilor de iPhone in Londra au cedat

iPhone 3G intra la vanzare in Romania pe 22 august