IT&C

"Nebunia" iPhone 3G in Romania: Orange a primit joi 3 precomenzi pe minut

07 august 2008, ora 19:10   | 5 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
iphone-medie.jpg
Orange Romania a inregistrat peste 1.250 de precomenzi pentru iPhone 3G in primele sase ore de la activarea optiunii, desi la sectiunea creata special pentru rezervarea terminalului nu este specificat pretul de vanzare, au declarat oficiali ai companiei de telecomunicatii.
Astfel, operatorul a primit peste 200 de precomenzi pe ora, sau mai mult de 3 pe minut.

La numai sase ore de la activarea pe site-ul oficial al Orange Romania a posibilitatii de rezervare in vedera cumpararii terminalului Apple iPhone 3G, s-au inregistrat peste 1.250 de precomenzi, numarul fiind in continua crestere, relateaza NewsIn. Intrebati de o previziune a precomenzilor pentru ziua urmatoare, oficialii Orange Romania au declarat ca sunt in imposibilitate de a face acest lucru, din cauza cresterii continue a numarului comenzilor.

Formularul de precomanda a fost incarcat pe site-ul Orange Romania joi in jurul orei 10, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei. In Romania, iPhone 3G va fi disponibil in doua variante, de 8 si 16 Gb.Orange Romania va aduce in tara noul iPhone 3G pe data de 22 august, aparatul imbinand toate caracteristicile iPhone cu capabilitatile retelei 3G, se arata intr-un comunicat de presa, transmis, miercuri, de compania de telefonie mobila.

Orange Romania a raportat venituri de 321 milioane de euro, in crestere cu 8,8% in al doilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Precomenzile se inregistreaza in continuare pe site-ul operatorului.

Resurse suplimentare:
- iPhone mania: 800.000 de terminale ies de pe liniile de productie in fiecare saptamana

- Computerele care trebuiau sa inregistreze datele cumparatorilor de iPhone in Londra au cedat

- iPhone 3G intra la vanzare in Romania pe 22 august
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Viktor Seliukov a spus:
10/08/2008 12:21
Va fi foarte interesant sa vedem in ce conditii sau cit va costa un astfel de telefon.
Vom putea face foarte bine comparatie intre furnizorul Roman Orange si cel din US, AT&T, intre respectul fata de client si jefuirea lui.
Vreau sa gresesc, dar ceva imi spune ca pretul va fi de cel putin doua ori mai mare in Romania.


 
vecinadela5 a spus:
12/08/2008 13:28
da, asa cred si eu, il vor lansa cu un pret nesimtit de mare incomparabil cu 190$ cu cat se vinde in SUA.
 
g a spus:
12/08/2008 14:48
199$ in sua pt iPhone 3G la activarea unui abonament de cel putin 89$ pe luna pt cel putin 2 ani... asa ca nu e chiar ieftin in sua... si nici la noi nu va fi diferit fata de alte state din UE care au lansat sau lanseaza iPhone 3G, deci pretul va fi, cel mai probabil, 199 euro daca se cumpara cu un abonament special pt iPhone... care va fi lansat concomitent cu acesta, si care nu va fi ieftin, la fel ca in toate celelalte state in care se comercializeaza (legal) iPhone, si abonamentul va fi, foarte probabil, incheiat pe cel putin 2 ani si va include acces mobil la internet si serviciu de e-mail on the go(adica notificare in timp real de primire a unui e-mail)
 
Viktor Seliukov a spus:
14/08/2008 03:33
Prefacindu-ne ca ignoram calitatea serviciilor, raza de acoperire (TOATA AMERICA), puterea de cumparare, valoarea salariilor si etc.......din USA, daca de $89 ( 60 Euro) ai convorbiri NELIMITATE in weekend si seara, iar in rest (in cursul saptamanii la ore de virf) 900 de minute, crezi ca este asa de rau?
Ca sa traduc asta in Romana, ar suna cam asa: iti vindem telefonul cu 133 de Euro ($200) daca iti faci contract cu noi pe doi ani in care ai convorbiri NELIMITATE in weekend si seara, iar in rest (in cursul saptamanii la ore de virf) 900 de minute, in toate statele UE.
Crede-ma ca asta este traducere vero, desi cred ca il umileste si pe Steven Spielberg......astazi, caci am vazut deja furnizori care ofera abonamente cu minute nelimitate in retea, asa ca .......... in 5 ani nu o sa mai fie chiar SF.
 
orange a spus:
19/08/2008 22:44
orange cea mai tare firma si oferte etc ! si la cei care va vin facturile nush cum e vrajeala !!! ca nici la cosmote nicaieri nu o sa vina facutra de 10 mil de pomana sa faci niK !
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 20:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter