IT&C

Nokia: Designul terminalelor mobile, factor din ce in ce mai important pentru a atrage clienti

15 septembrie 2010, ora 10:33 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
N8-mica.jpg
Cel mai mare producator de terminale mobile din lume, Nokia, se asteapta ca design-ul hardware-ului sa conteze din ce in ce mai mult in incercarea producatorilor de mobile de a atrage clienti, a declarat marti directorul de strategie al companiei.
Cercul utilizatorilor de smartphone-urilor se largeste din ce in ce mai mult si incepe sa includa, pe langa entuziasti software, si persoane care isi exprima personalitatea prin mobilele pe care le detin. Elemente fizice precum marime, culoare si forma incep sa cantareasca din ce in ce mai mult in ochii consumatorilor, spune Marko Ahtisaari, director de strategie al companiei.

Marti, compania a prezentat patru noi smartphone-uri cu care compania spera sa castige cota de piata pe un segment unde concureaza cu jucatori precum Apple, Research in Motion, Samsung sau LG.

Ahtisaari, care detine aceasta pozitie de un an, a ajuns in cadrul companiei in plin proces de design al noilor telefoane, N8, E7, C6 si C7.Telefoanele, care ruleaza un upgrade al Symbian, are cateva avantaje in fata concurentului Apple iPhone, cum ar fi faptul ca permite mai multe customizari, cum ar fi short-cut-uri, spune Ahtisaari.

Totodata acesta spune ca platforma Symbian isi va modifica, in timp, design-ul.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 02 Martie 2021, 16:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter