IT&C

Nokia dezvolta propriul tablet PC, care va fi lansat spre sfarsitul acestui an

07 aprilie 2010, ora 12:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
nokia.medie.jpg
Grupul finlandez Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, dezvolta propriul tablet PC, care va fi lansat la vanzare spre sfarsitul anului, au declarat surse apropiate situatiei, informeaza Mediafax.
Aparatul ar putea utiliza ca sistem de operare platforma Windows, produsa de Microsoft, sau programul MeeGo, dezvoltat de Nokia impreuna cu Intel.

Producatorul finlandez de telefoane mobile a intrat pe piata computerelor personale anul trecut, cand a lansat primul sau laptop. Grupul vinde aparate de dimensiuni reduse destinate navigarii pe Internet, asemanatoare telefoanelor, inca din 2005, dar cu succes foarte limitat.

La sfarsitul saptamanii trecute, in primele doua zile de la lansare, compania Apple a vandut peste 300.000 de tablet PC-uri iPad, o noua categorie de aparate cu functii de PC si telefon mobil inteligent.Multi fabricanti de terminale mobile si producatori de PC-uri, precum Samsung si Hewlett-Packard, vor urma drumul deschis de Apple, noteaza Reuters. Unii analisti considera, insa, ca performantele iPad reprezinta o exceptie, avand in vedere ca aceste produse nu si-au dovedit inca utilitatea.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 08 August 2022, 01:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter