- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Noua versiune de software pentru iPhone OS 3.0, disponibila in Romania din 17 iunie

16 Jun, 11:01 • Redactia DailyBusiness
Noua versiune de software OS 3.0 pentru iPhone, cu peste 100 de noi imbunatatiri, poate fi descarcata si de utilizatorii din Romania, incepand din 17 iunie, a anuntat Orange Romania.
Noua versiune de software pentru iPhone OS 3.0, disponibila in Romania din 17 iunie

„Printre cele mai asteptate functii se numara posibilitatea de transmitere a mesajelor multimedia si utilizarea terminalului ca modem pentru conectarea la Internet de pe un computer”, se precizeaza in anuntul Orange.

Utilizatorii iPhone care doresc sa se conecteze la Internet de pe un laptop sau desktop isi pot activa o optiune lunara in valoare de 4 euro, fara TVA, care le permite sa isi foloseasca telefonul ca modem si sa consume din traficul de date inclus in abonament sau in optiunile activate.

Odata cu descarcarea celei mai recente versiuni de software, clientii Orange pot accesa functii noi ale telefonului iPhone, precum meniul in limba romana, functia Copy, Cut si Paste, cautare in casuta de e-mail, agenda sau calendar, vizualizarea pe orizontala a casutei de e-mail, a mesajelor, notitelor si paginilor deschise cu browserul Safari.