IT&C

Noul sef al Nokia este cu ochii pe rivalii de la Apple si Google. Vezi ce a declarat acesta pentru Financial Times

11 septembrie 2010, ora 14:29 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
stephen elop.jpg
Stephen Elop, noul sef al Nokia, a promis sa contracareze ofensiva rivalilor de la Apple si Google, in incercarea sa de a revigora activitatea celui mai mare producator mondial de telefoane mobile.
Stephen Elop, un fost executiv al Microsoft care va prelua la finele lunii sefia Nokia de laOlli-Pekka Kallasvuo, a declarat ca Nokia trebuie sa devina mult mai activa pe piata americana, care este acum lider in materie de tehnologie smartphone.

Actionarii Nokia au cerut schimbarea conducerii companiei, deoarece aceasta nu a reusit pana acum sa ofere o replica la iPhone-ul Apple sau la gama de smart phone-uri care folosesc sistemul Android al lui Google.

Elop, un canadian in varsta de 46 de ani, primul sef al Nokia care are o alta origine decat finlandeza, a declarat ca SUA a devenit in ultimul timp cea mai inovativa piata pe segmentul telefoanelor mobile."Este o schimbare fata de anii anteriori cand dezvoltarea industriei de telefoane mobile pornea din Asia, trecea prin Europa pentru a ajunge mai apoi in America de Nord. Acum SUA este foarte inovativa si este foarte important ca Nokia sa fie cat mai activa pe aceasta piata", a spus Elop pentru Financial Times.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 07:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter