IT&C

Novensys: Cifra de afaceri in crestere cu 31% anul trecut, pana la 21 mil. euro

23 martie 2010, ora 18:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cezar Golumbeanu are 38 de ani, este fondator sipPartener in compania Novensys din 1999
Cezar Golumbeanu are 38 de ani, este fondator sipPartener in compania Novensys din 1999
Novensys, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pentru managementul informatiei, a inregistrat la finalul anului 2009 o cifra totala de afaceri de 21,35 mil. euro, in crestere cu 31% fata de cea inregistrata in anul anterior, a anuntat marti compania.
In lei, Novensys a inregistrat o crestere si mai mare a business-ului, de respectiv 51%, pana la 90,5 mil. lei.

Compania a mai anuntat ca pentru al cincilea an consecutiv a ocupat o pozitie de top in clasamentul primilor 10 parteneri ERP Microsoft Dynamics din Romania. "Astfel, in prima jumatate a anului fiscal 2010, Novensys se afla pe prima pozitie in topul partenerilor Microsoft, inregistrand cea mai mare cifra totala de vanzari", se arata intr-un comunicat al companiei.

Desi 2009 a reprezentat un an dificil pentru economia romaneasca, numarul proiectelor Microsoft Dynamics demarate si implementate de Novensys a crescut fata de anul 2008, au spus reprezentantii companiei.

"Scaderea valorilor medii ale contractelor - ca urmare a crizei economice si a reorientarii companiilor client catre etapizarea investitiilor in infrastructura software - a fost compensata de catre Novensys prin orientarea catre proiectele de retail. Astfel, Novensys a realizat si implementat un numar de mini-proiecte, de deschideri de magazine pentru clientii deja existenti", au mentionat reprezentantii companiei.In ceea ce priveste estimarile pentru anul in curs, Novensys preconizeaza o crestere a numarului de proiecte in Microsoft Dynamics pe verticalele de productie, distributie si servicii.

Novensys este specializata in integrarea de solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Novensys are ca parteneri Microsoft, Oracle Siebel CRM si Motorola. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 27 Septembrie 2020, 23:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter