- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Omnilogic distribuie produse Fujitsu

22 Oct, 11:58 • Redactia DailyBusiness
Omnilogic, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de IT&C din Romania a incheiat, cu furnizorul de infrastructura IT Fujitsu Technology Solutions, un parteneriat strategic prin semnarea unui contract de distributie pentru intreaga gama de produse Fujitsu.
Omnilogic distribuie produse Fujitsu

Cu noua sa strategie bazata pe conceptul de infrastructura dinamica, Fujitsu Technology Solutions ofera un portofoliu complet de produse IT, solutii si servicii, atat pentru consumatorii finali, cat si pentru marile corporatii si intreprinderile mici si mijlocii.

„Acordul cu Omnilogic sustine planurile de dezvoltare locala ale Fujitsu Technology Solutions”, a declarat Diana Comanici, director de vanzari, Fujitsu Technology Solutions Romania.

„Semnarea parteneriatului de distributie cu Fujitsu este parte a strategiei de completare a gamei actuale de produse, in vederea asigurarii unui portofoliu complet de solutii”, a precizat Vali Gaitan, senior director indirect sales al Omnilogic.

Pe piata mondiala actuala, Fujitsu este al patrulea mare furnizor de solutii IT pentru mediul de afaceri. Compania are aproximativ 175.000 de angajati in 70 de tari.

In februarie 2009, Siemens s-a desprins din joint-venture-ul japonez-european, iar Fujitsu a preluat toate participatiile sale. Astfel Fujitsu Siemens Computer a devenit Fujitsu Technology Solutions.