- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Orange ofera PrePay Suporter si pentru fanii FC Brasov, U Cluj, U Craiova si Politehnica Iasi

03 Mar, 15:09 • Redactia DailyBusiness
Orange Romania ofera pachetul PrePay Suporter si fanilor cluburilor de fotbal FC Brasov, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova si Politehnica Iasi, dupa lansarea acestui produs pentru suporterii Dinamo Bucuresti.
Orange ofera PrePay Suporter si pentru fanii FC Brasov, U Cluj, U Craiova si Politehnica Iasi

„In curand suporterii echipelor FC Brasov, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova si Politehnica Iasi vor putea achizitiona pachetul PrePay Suporter personalizat cu logo-ul echipei favorite din magazinele Orange. Daca sunt deja clienti Orange PrePay, incepand cu data de 6 martie, se vor putea inscrie in PrePay Suporter printr-un mesaj gratuit cu numele echipei de fotbal la numarul 321”, se arata intr-un comunicat Orange.

PrePay Suporter este un produs de telefonie mobila creat special pentru suporterii de fotbal. Acesta imbina beneficiile produsului Orange PrePay cu bonusuri acordate ori de cate ori echipa favorita marcheaza un gol sau castiga un meci, cu informatii in timp real despre evolutia acesteia si continut mobil pentru personalizarea telefonului.

„La o saptamana de la lansarea PrePay Suporter pe piata, patru noi cluburi de fotbal din tara ni s-au alaturat in acest proiect?, a declarat Dorin Odiatiu, director de marketing Orange Romania.

„Am incheiat parteneriatul cu Orange pentru ca sustinatorii FC Brasov sa fie informati in timp real despre echipa si despre club”, a declarat Dinu Gheorghe, presedintele FC Brasov.

Orange este lider de piata in Romania cu 10,995 milioane de clienti si venituri de1,055 miliarde de euro in 2009. Orange este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 190 de milioane de clienti pe cinci continente.