IT&C, NEW MEDIA

Principalele atractii de la CES 2015: Mini-drone, case "inteligente" si automobile conectate la Internet

05 ianuarie 2015, ora 11:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
lasvegas.jpg
Mini-dronele, casa "inteligenta", automobilele conectate la Internet si noi dispozitive portabile vor fi principalele atractii ale CES 2015, cea mai mare expozitie de produse digitale, de unde nu vor lipsi noi modele de televizoare, mai mari si mai performante decat cele lansate in anii anteriori.

Consumer Electronics Show (CES), care se va desfasura in perioada 6-9 ianuarie la Las Vegas, reuneste peste 3.500 de participanti care vor prezenta produse si tehnologii in premiera catre aproximativ 150.000 de vizitatori avizati, din industria IT sau presa de profil.

Daca expozitiile anterioare au fost dominate de televizoarele cu rezolutie Ultra HD (4K sau UHD), CES 2015 aduce in prim plan tehnologii care inca nu si-au facut loc pe piata bunurilor de larg consum, precum drone, dispozitive purtabile si o gama variata de produse si echipamente conectate la internet, inclusiv casele "smart".

De exemplu, sistemul Blossom pentru controlul irigatoarelor de gradina utilizeaza prognozele meteo disponibile online pentru a porni irigatoarele si poate fi controlat cu ajutorul smartphone-ului, noteaza BBC, potrivit Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 23 Ianuarie 2022, 04:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter