IT&C

Profitul net al Best Buy a crescut cu 60% pe trimestrul doi, odata cu evolutia vanzarilor

15 septembrie 2010, ora 11:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Retailerul american de electronice Best Buy a afisat o crestere de 60% a profitului net inregistrat in al doilea trimestru fiscal din acest an, incheiat la finele lunii august, relateaza presa internationala.
Astfel, profitul net a urcat la 254 milioane de dolari, sau 60 de centi pe actiune, comparativ cu 158 milioane de dolari, sau 37 centi pe actiune, cat a afisat in aceeasi perioada a anului trecut.

Rezultatul este peste asteptarile analistilor chestionati de Thomson Reuters, care au prezis un castig net de 44 centi pe actiune.

Totodata, veniturile Best Buy au crescut cu 3%, pana la 11,34 miliarde dedolari, de la 11,02 miliarde de dolari.In perioada analizata, veniturile companiei in magazinele deschise de cel putin 14 luni s-au redus cu 0,1%, iar vanzarile de televizoare cu ecran plat au continuat sa fie slabe. Dar acestea sunt compensate de afacerile cu telefoane mobile (Best Buy Mobile), segment pe care retailerul s-a extins agresiv.

Pentru intregul an, Best Buy estimeaza un castig net de 3,70 dolari pe actiune, in crestere fata de anul trecut, cand a fost de 3,55 dolari pe actiune. In ceea ce priveste veniturile, acestea ar putea creste cu 5%, la 52 miliarde de dolari.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 20:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter