IT&C

Raiul hotilor. Ce sisteme de supraveghere folosesc hipermarketurile din Romania

15 iunie 2014, ora 17:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
h.jpg
Peste 75% din magazinele deschise inainte de 2008 folosesc echipamente video instalate la acea data si care, desi furnizeaza imagini de buna calitate si pot fi conectate la internet, ofera mult mai putine detalii comparativ cu camerele IP moderne si identifica mai greu chipul hotilor, potrivit UTI.

Intr-un hipermarket exista pana la 100 de camere de supraveghere, iar zonele critice, in care sunt amplasate cele mai multe echipamente video, sunt casele de marcat, casieriile si zonele de receptie de marfa.

Nivelul total al pierderilor cauzate de furturi in lanturile mari de retail, potrivit cifrelor vehiculate in piata, se ridica la 0,5%-1,5% din volumul vanzarilor.

Astfel, la un lant de magazine cu o cifra de afaceri anuala de un miliard de euro (nivel care se regaseste in raportarile lanturilor din Romania) inseamna pierderi din cauza furturilor cuprinse intre 5 milioane de euro si 15 milioane de euro anual, scrie Mediafax.Citeste si Retea de hipermarketuri din Romania, prejudiciata cu 1 mil. euro la achizitia de carne
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 07 Iulie 2020, 05:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter