IT&C

RCS&RDS a cumparat concurentul Airbites

14 ianuarie 2010, ora 15:13   | 3 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
AirBites-mica.jpg
Operatorul telecom RCS&RDS a achizitionat concurentul Airbites, filiala locala a companiei elvetiene Swisscom, conform unui anunt publicat pe site-ul Airbites.
Fostii clienti ai Airbites vor trebui sa aleaga pana la finele lunii februarie unul dintre planurile tarifare ale RCS&RDS pentru serviciile de telefonie, Internet sau televiziune, potrivit aceleiasi surse.

Fostul actionar majoritar al companiei, cu 99,9% din companie, era Swisscom Central & Eastern Europe AG.

Airbites s-a lansat pe piata locala cu servicii de acces wireless la Internet, iar in 2008 a intrat si pe nisa de televiziune IP in Bucuresti si Iasi. Airbites, filiala a operatorului elvetian Swisscom, a inregistrat in 2008 afaceri de 2,9 mil. euro si pierderi de 8,5 mil. euro.RCS&RDS este cel mai mare jucator de pe piata locala pe segmentele de servicii TV prin cablu si satelit, precum si pe segmentul de Internet. RCS&RDS a generat in 2008 afaceri de 387 mil. euro.

Contactati de DailyBusiness.ro, oficialii RCS&RDS si Airbites nu au oferit informatii suplimentare.

Pe acest subiect a scris si Subiectiv.ro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
sorin a spus:
18/01/2010 10:08
Este clar: Airbait a fost preluat de catre RDS-RCS. Din p.d.v. teoretic, eu, care am abonament la Airbait, pina la sfirsitul lunii februarie 2010 ar trebui reinoiesc contractul cu RDS-RCS (noul meu furnizor). D.p.d.v. al legii, nu pot rezilia contractul cu Airbait (am incheiat in 2009 dar inca nu am 1 an din contract), daaaaaar cum ei nu vor mai fi, va pun urmatoarea intrebare: ma poate obliga legea sa inchei contract cu RDS-RCS? Multumesc mult daca imi veti raspunde si va urez o zi buna
 
nocomment a spus:
06/02/2010 23:19
o treaba extraordinara ce au putut face cei de la RDS...de pe 15 ianuarie fac reclamatii peste reclamatii si la RDS si Airbites, ei dau vina unii pe altii , iar eu platesc in continuare ceva ce nu pot folosi....cred ca OPC ramane singurul loc pt o reclamatie sigura.
 
Dr a spus:
19/02/2010 17:18
Contractele vechi se anuleaza la 28 februarie (nu mai devreme) fara ca abonatii sa plateasca taxa de reziliere. Nu stiu ce se intampla dupa aia, ca, cel putin la mine, ma suna zilnic aia de la RDS (cu numar ascuns) sa vina sa imi traga alte cabluri (ca cica sa ma conecteze la infrastructura lor, de parca Airbites era doar o retelutza intre blocul meu si ala de vizavi), desi nu am semnat inca noul contract (nici nu prea am de ales, ca la mine in bloc mai e doar UPC).
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 15 Noiembrie 2019, 00:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter