IT&C

RCS&RDS si UPC controleaza 58% din piata de servicii TV

15 martie 2011, ora 17:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
RCS&RDS este lider pe piata serviciilor de retransmisie a programelor TV, pe care le furnizeaza in 42% dintre gospodariile care utilizeaza acest tip de servicii, iar in cazul in care va achizitiona UPC, asa cum s-a vehiculat, va ajunge la o cota de 58%.
Urmatorul jucator pe piata TV este UPC, care controleaza 16%, urmat de Romtelecom - Dolce cu o cota de piata de 15%, se arata intr-un studiu realizat de Gallup pentru Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii (ANCOM).


Suma medie cheltuita in ultima luna de o gospodarie pentru serviciile de receptionare a programelor TV pe baza de abonament este de 26,9 RON.

68% dintre gospodarii primesc serviciile TV prin cablu, iar 31% prin sateliti cu abonament.In 43% din gospodariile din Romania se folosesc cel putin doua servicii de comunicatii electronice diferite (telefonie fixa, telefonie mobila, servicii de acces la internet, servicii de retransmisie a programelor TV).

50% dintre gospodariile care folosesc mai multe servicii le primesc de la RCS%RDS, 35% de la Romtelecom si 8% de la UPC.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 21:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter