- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Romtelecom a lansat serviciul de Internet mobil, la tarife incepand cu 4,9 euro/luna

06 Apr, 14:24 • Redactia DailyBusiness
Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din Romania, a anuntat luni lansarea in 20 de orase mari a serviciului de Internet mobil la tarife incepand cu 4,9 euro/luna, adresandu-se atat persoanelor fizice cat si companiilor.
Romtelecom a lansat serviciul de Internet mobil, la tarife incepand cu 4,9 euro/luna

De serviciul Clicknet Mobile Internet beneficiaza in prezent clienti din orase precum Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Constanta, Arad, Sibiu, Iasi sau Galati, precum si locuitorii din alte 450 de localitati din tara.

Noile servicii vor fi lansate si promovate la nivel local si regional, acoperirea urmand sa se extinda continuu pentru a deservi si alte zone (urbane si rurale) din tara, conform oficialilor companiei. In prezent, sunt instalate aproape 170 de statii de baza.

Strategia Romtelecom pentru CDMA consta in extinderea acoperirii retelei pentru a oferi servicii suplimentare. Compania tinteste de asemenea si zone unde nu exista sau in care este dificila si nejustificata economic instalarea de infrastructura fixa (cablu sau fibra), conform oficialilor companiei.

Clientii care doresc sa se aboneze la Internet mobil pot sa opteze pentru unul dintre cele 4 abonamente disponibile, care ofera viteze de descarcare de pana la 3,1 Mbps si includ trafic de pana la 12 GB. Tarifele pentru traficul suplimentar incep de la 0,001 euro, fara TVA, pentru fiecare GB suplimentar.

Toti clientii Romtelecom de Internet broadband fix beneficiaza de tarife promotionale, incepand de la 4,9 euro/luna, fara TVA. Abonamentul Clicknet Mobile 0,5 GB este disponibil numai pentru contracte incheiate pentru 2 ani.

Tarifele promotionale pentru modemurile USB sunt reduse cu pana la 70% si variaza intre 25 si 50 euro, fara TVA, in functie de tipul de abonament ales. Modemurile de date utilizate sunt produse de AnyData, modelul ADU-510L USB EV-DO.

Oferta CDMA include de asemenea telefonie fixa wireless, Internet broadband fix wireless si solutii VPN. Clientii care doresc sa se aboneze la telefonia fixa prin CDMA vor avea la dispozitie acelasi portofoliu de abonamente si tarife ca si clientii PSTN, la care se adauga mobilitatea geografica limitata. Solutia de retea privata se adreseaza clientilor companii si asigura conectivitatea intre punctele de prezenta ale clientului.