IT&C

Romtelecom s-ar putea redenumi Romania Telecom

13 martie 2014, ora 16:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
romtelecom1.jpg
Romtelecom si-ar putea schimba denumirea in Romania Telecom sau Telecom Romania pana la finele acestui an daca propunerea agreata de Consiliul de Admnistratie va fi aprobata de actionari, iar serviciile operatorului, cat si cele ale Cosmote vor fi promovate sub brandul "T" al Deutsche Telekom.

"In ultima sedinta a Consiliului de Administratie al Romtelecom, desfasurata marti, au fost discutate doua variante de redenumire a Romtelecom: Romania Telecom si Telecom Romania. In principiu, la nivelul Consiliului s-a agreat ca aceste doua variante de redenumirea a Romtelecom sa fie transmise actionarilor companiei pentru a fi discutate", au declarat surse din Romtelecom, citate de Mediafax.

Acestea au precizat ca primele discutii pe acest subiect au avut loc la finele lunii ianuarie.

Compania Romtelecom este controlata de grupul elen OTE - 54,01% si statul roman - 45,99%. Actionarul majoritar al OTE este grupul german Deutsche Telekom.Sursele citate au mai spus ca in cazul Cosmote Romania, unde Romtelecom detine 30% din actiuni, operatiunile companiei de telefonie mobila vor trece sub denumirea T-Mobile.

"Din 12 septembrie, Cosmote Romania devine T-Mobile. Potrivit unor surse, operatorul german pregateste o serie de oferte de abonamente si telefoane cu care vrea sa spulbere concurentii de la Orange si Vodafone", scrie gadgetreport.ro.

Contactati de catre DailyBusiness.ro, oficialii companiilor nu au confirmat dar nici nu au infirmat aceasta informatie.

"Acesta este un subiect care tine de competenta actionarilor nostri. La acest moment, este prematur sa oferim detalii suplimentare", au spus acestia.

DailyBusiness.ro a scris despre acest plan al nemtilor inca din 2011.Relatam atunci, cu dovezi concrete, ca Deutsche Telekom si-a trecut deja Romania pe harta acoperirii T-Mobile.

Citeste si: Nasterea unui gigant. Vanzarea actiunilor Romtelecom ar putea aduce T-Mobile in Romania
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 29 Septembrie 2020, 12:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter