IT&C

RONOG 2014, prima conferinta internationala a operatorilor de telecomunicatii din Romania

22 octombrie 2014, ora 15:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Romanian Network Operators Group.jpg
Prima editie a conferintei RONOG (Romanian Network Operators Group) are loc miercuri, 29 octombrie 2014, la Hotel Novotel din Bucuresti.

Conferinta este organizata de Asociatia INTERLAN cu sprijinul EURO-IX si este prima intalnire oficiala a operatorilor de internet si telecomunicatii din Romania.

Evenimentul isi propune sa aduca impreuna specialisti si comunitati, dand astfel nastere unei platforme de comunicare orientata pe schimbul de idei, experiente si opinii, dezbaterea noilor tehnologii si trenduri in domeniu, dar si pe aspectele tehnice care pot influenta internetul in Romania.

Tematicile dezbatute in cadrul conferintei RONOG vor aborda perspective si provocari cu care se confrunta operatorii de telecomunicatii din Romania, probleme tehnice si upgrade-uri ale sistemelor si echipamentelor, securitatea informatiilor, beneficiile pe care le ofera conectarea operatorilor la nodurile de schimb de trafic Internet Exchange, implementari IPV6.RONOG 2014 va reuni peste 100 de participanti, reprezentanti ai: operatorilor de retele, furnizorilor de servicii de continut, furnizorilor de echipamente, companiilor romanesti si straine de profil, autoritatilor din domeniu, personalitati marcante din Romania si din strainatate, lideri de opinie si jurnalisti.

In cadrul conferintei, prezentatorii vor oferi participantilor informatii actuale si relevante pentru comunitatea operatorilor de internet si telecomunicatii. RONOG 2014 este un eveniment organizat cu sustinerea Euro-IX, 2 Telecom, Bitdefender, RIPE NCC, Internet Society, Alcatel-Lucent, M247 Europe si NX Data.

NOG-urile (Internet Network Operators Groups ) sunt comunitati de specialisti din domeniul internetului si telecomunicatiilor care creeaza platforme si forumuri de discutii si dezbateri a problematicii de interes comun, prin intermediul conferintelor anuale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 19 August 2019, 20:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter