IT&C

Samsung anunta investitii record, de 25 mld. dolari pentru 2011

05 septembrie 2010, ora 12:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto: Wikipedia
foto: Wikipedia
Producatorul de electronice sud-coreean Samsung ia in calcul alocarea unor investitii de 30 trilioane woni (25,55 mld. dolari) in anul viitor pentru a-si dezvolta operatiunile existente si pentru extinderea pe noi segmente, scrie Wall Street Journal.
"E dificil de stabilit un plan clar pentru 2011, dar luam in calcul alocarea a 30 trilioane woni pentru investitii", a declarat Choi Gee-sung, CEO-ul Samsung Electronics, la targul international de profil IFA de la Berlin.

Un asemenea plan de investitii ar depasi nivelul de 26 trilioane woni stabilit pentru anul acesta in investitii in capacitatile de productie si activitati de cercetare si dezvoltare.

Suma record de investitii anuntata pentru 2011 vine intr-un an care va fi probabil cel mai profitabil pentru companie de la infiintarea sa, precizeaza sursa citata.Aceste investitii ar putea majora cota de piata a Samsung pe segmentul cip-urilor de memorie si pe cel al LCD-urilor, in defavoarea competitorilor precum Hynix Semiconductor Inc. and LG Display Co.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 08 August 2022, 00:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter