IT&C

Samsung lanseaza "cel mai rapid telefon full touch" de pe piata

16 iunie 2009, ora 15:51 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
414Samsung2.jpg
Samsung a prezentat noul sau telefon full touch, Samsung Jet, cu un procesor pentru aplicatii de 800 MHz care il situeaza pe prima pozitie in topul celor mai rapide telefoane full touch de pe piata, si un browser care permite utilizatorilor sa navigheze pe Internet la viteze mult mai mari si sa vizualizeze pana la 5 pagini de web simultan, a anuntat compania.
"Interfata de ultima generatie TouchWiz 2.0 de la Samsung ofera utilizatorului aplicatii precum: motion UI, deblocare smart, widget-uri pentru ecran ce pot fi personalizate", se precizeaza in comunicatul companiei.

Samsung Jet prezinta de asemenea o serie de aplicatii multimedia, printre care se numara o camera foto de 5 mega pixeli, GPS incorporat, tehnologie Sound Effect DNSe&SRS si suport video DivX si XviD pentru a downloada si vizualiza fisiere video.

Totodata, telefonul are o memorie interna de 2 sau 8 Gb, aceasta putand fi marita pana la 16 Gb printr-un card MicroSD. Timpul de stand-by poate urca pana la 422 de ore."Samsung Jet este primul telefon care adopta sistemul Microsoft Exchange ActiveSync Email, cu o interfata mai convenabila pentru utilizatori rezultata dintr-o mai mare preocupare pentru solutiile de tip push-email destinate mediului business", potrivit reprezentantilor Samsung.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 Martie 2021, 12:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter