IT&C

Samsung va vinde aplicatii mobile cu plata inclusa in factura de telefon

23 ianuarie 2012, ora 15:40   | 3 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
samsung-galaxy-s24 (1).jpg
Samsung Electronics Romania anunta lansarea in cadrul magazinului local Samsung Apps aplicatii premium pentru dispozitivele ce ruleaza sistemul de operare Android.

In prima instanta, plata pentru aplicatiile descarcate din magazinul Premium Samsung Apps se va putea face cu ajutorul unui card bancar, iar ulterior, contravaloarea acestora va putea fi adaugata la factura pentru serviciile de telefonie, in cazul abonatilor, sau va putea fi dedusa din creditul cartelelor preplatite.

Pe piata locala exista un interes crescut pentru aplicatiile de Android, Romania aflandu-se pe locul 2 in Europa de Est ca numar de aplicatii gratuite descarcate pentru aceasta platforma, potrivit datelor Samsung.

Samsung Electronics este lider mondial in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale, a tehnologiilor de convergenta digitala si cel mai mare producator de smartphone-uri Android din lume.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Costea a spus:
23/01/2012 21:09
Formularea corecta este ...Samsung este producatorul numarul unu de smartphone-uri (indiferent de sistemul de operare folosit). E interesanta ideea cu plata prin intermediul facturii, sa vedem cat de rapid se va implementa.
 
aplicatii android a spus:
23/01/2012 21:21
mi se pare o initiativa super tare...m-ar scuti de multe batai de cap daca s-ar adauga la plata facturii...oare operatorii isi pun si ei ceva?!?
 
Pavel a spus:
30/01/2012 19:15
Normal ca o sa aiba si operatorii un comision, dar ideea este buna, practic o sa ofera posibilitatea de a downloada aplicatii mai multor utilizatori. Pe facebook.com/samsung.mobilers.ro am gasit reviewuri foarte interesante la cele mai noi aplicatii.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 18 Ianuarie 2021, 22:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter