IT&C

Sanyo a pierdut 107 mil. euro in T3 fiscal, dar vrea break-even la finele anului

05 februarie 2009, ora 10:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Sanyo-mica.jpg
Sanyo, companie in curs de a fi achizitionata de rivalul mai mare Panasonic Corp., a declarat joi ca a intrat pe pierdere in trimestrul 3 fiscal, incheiat in decembrie, ca urmare a vanzarilor in scadere si a unui yen puternic, a scris International Herald Tribune.
Compania a pierdut 14,33 mld. yeni (circa 107 mil. euro), comparativ cu un profit net de 12,78 mld. yeni (circa 84 mil. euro) in aceeasi perioada a lui 2007.

"Vom continua sa reducem cheltuielile si sa acceleram transformarile structurale, astfel incat sa iesim pe break-even la finele anului fiscal", a declarat Koichi Maeda, directorul executiv al companiei.

Vanzarile firmei au scazut cu 22,4%, pana la 427,5 mld. yeni (circa 3,2 mld. euro).Compania producatoare de camere digitale si baterii a anuntat ca va renunta anul acesta la 1.200 de angajati la nivel global, din cei 99.800 de angajati pe care ii are in prezent.

Vanzarile Sanyo s-au redus pe segmentul de semiconductoare, camere digitale, aparate de aer conditionat si alte produse.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 17 Aprilie 2021, 01:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter