IT&C

Sharp a prezentat primele ecrane 3D pentru mobile care nu necesita ochelari speciali

02 aprilie 2010, ora 14:28 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
3D-mica.jpg
Producatorul de electronice Sharp a prezentat vineri primele ecrane tridimensionale pentru telefoane mobile pentru care nu sunt necesari ochelari speciali. Partea negativa este ca, in prezent, dimensiunea maxima a ecranelor este o diagonala de 7,5 centimetri iar acestea trebuie tinute la o distanta de minim 30 de centimetri de privitor pentru a capta imaginea in 3D, a scris Associated Press.
Pana in prezent, toti marii producatori de peneluri si ecrane 3D - Sony, Panasonic, Samsung sau LG au produs astfel de ecrane care functioneaza cu ochelari speciali. Tehnologia Sharp nu are nevoie de aceste instrumente auxiliare, intrucat este creata astfel incat sa transmita informatii diferite pe retina fiecarui ochi in parte. Aceasta tehnologie urmeaza a fi disponibila, in viitor, si pe segmentul televizoarelor.

Tehnologia permite si citirea e-mail-urilor in trei dimensiuni, captarea de fotografii tridimensionale precum si jocuri "in spatiu". Oficialii Sharp nu au oferit informatii clare privind data la care vor lansa in comert aceasta tehnologie, declarand doar ca "nu mai este deloc mult".Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 01:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter