IT&C, LIFESTYLE

Smartphone de 6.800 de dolari: Cum arata telefonul ieftin lansat de Vertu

04 octombrie 2014, ora 08:31   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
v1.jpg
Daca initial vizau o elita restransa cu telefoanele lor stralucitoare, producatorii de smartphone-uri de lux incearca acum sa-si largeasca aria de clienti cu produse mai accesibile.

Vertu a lansat un smartphone in valoare de 4.200 de lire sterline (6.800 de dolari), denumit Aster, cu un ecran de cristal de safir de 5,1 inchi si carcasa de titan, materiale folosite adesea la ceasurile elvetiene scumpe. Clientii isi pot personaliza telefonul handmade cu diferite tipuri de piele, inclusiv de strut.

Vertu a vizat in mod obisnuit clienti bogati din tari emergente, cum ar fi China si Rusia, precum si din unele regiuni din Orientul Mijlociu, scrie CNBC.

Telefoane mobile de lux au generat anul trecut vanzari globale de peste 1 miliard de dolari, potrivit Euromonitor, principalele piete fiind China, Marea Britanie, Statele Unite si Emiratele Arabe Unite (EAU).

Daca pana acum multi clienti din China si Emiratele Arabe Unite au cerut modele cu design strident care sa le scoata in evidenta bogatia, cumparatorii de telefoane scumpe au inceput sa isi schimbe preferintele.

Noul telefon Aster este mai ieftin decat modelul anterior lansat la inceputul anului de Vertu, Signature Touch, cu un pret ce porneste de la 7.600 de lire sterline si poate ajunge pana la 15.000 de lire sterline, in functie de elementele de personalizare alese de clienti.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
aneta fatu a spus:
06/10/2014 18:12
dapoi daca sint fitosi puiesi si coarne,nici hainele nici telefoanele nu te caracterizeaza,omenia si bunul simt si educatistea sa le aia ace
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 Martie 2021, 13:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter