- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Soluții pentru casa viitorului la CES 2017: Lumini aprinse prin comenzi vocale sau uși deschise cu telefonul

07 Jan, 01:14 • Redactia DailyBusiness
În cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2017 au fost prezentate și soluții pentru case inteligente, printre care o gamă de întrerupătoare și prize de curent conectate. Noua gamă permite instalarea cu ușurință a luminilor, storurilor sau termostatelor interconectate care pot fi controlate, local sau de la distanță, cu ajutorul unui întrerupător sau al unui smartphone, sau pur și simplu prin comenzi vocale.
Soluții pentru casa viitorului la CES 2017: Lumini aprinse prin comenzi vocale sau uși deschise cu telefonul

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, participă la Consumer Electronics Show (CES), care în 2017 are loc în Las Vegas între 5 și 8 ianuarie.

Pentru a ilustra dezvoltarea rapidă a programului său Eliot, dedicat produselor interconectate IoT, Grupul Legrand prezintă o nouă soluție de control inteligent al casei conectate – Céliane cu Netatmo, un nou sistem de videointerfonie controlabil de pe smartphone.

Céliane, cu gama Netatmo de întrerupătoare și prize de curent conectate, permite instalarea cu ușurință a luminilor, storurilor sau termostatelor interconectate care pot fi controlate, local sau de la distanță, cu ajutorul unui întrerupător sau al unui smartphone, sau pur și simplu prin comenzi vocale.

În cadrul spațiului expozițional de la CES, Legrand prezintă, de asemenea, noul videointerfon conectat, Classe 300, care a fost lansat în Europa în octombrie 2016. Acesta le permite utilizatorilor să acționeze (să vadă, să vorbească, să permită accesul) în orice moment, utilizând o tabletă sau un smartphone, prin intermediul aplicației Door Entry, care este disponibilă gratuit spre descărcare.

Va fi prezentat și sistemul DLM (Digital Lighting Management), dedicat în special pieței americane. Acesta oferă soluții conectate pentru managementul iluminatului profesional în sectorul comercial, de exemplu, pentru magazine.