IT&C

Star Storage implementeaza solutii de tip enterprise in parteneriat cu Adobe

15 septembrie 2009, ora 12:01 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
calculator.medie.jpg
Star Storage, companie specializata in solutii de stocare, arhivare si management de informatii, a semnat la sfarsitul lunii august un parteneriat cu Adobe Systems pentru implementarea de solutii de tip enterprise in Romania, proiect care face parte din planul de investii,in valoare de 6 mil. euro in ultimii 2 ani.
Solutiile oferite, Adobe LiveCycle ES si Adobe Acrobat ConnectPro sunt aplicatii specifice de business destinate capturii de informatii, introducerii semnaturii electronice, automatizarii fluxurilor de documente si imbunatatirii si eficientizarii colaborarii electronice si sunt destinate in special companiilor care gestioneaza informatii si procese complexe.

"Numai in ultimii 2 ani, Star Storage a investit peste 6 milioane de euro in dezvoltarea portofoliului de servicii si integrarea de tehnologii de ultima generatie in domeniul managementului de date si informatii. Parteneriatul cu Adobe se incadreaza in aceasta directie de strategie", a declarat Catalin Paunescu, managing director Star Storage.

Star Storage este o companie romaneasca prezenta pe piata din 2000, cu capital 100% privat.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 07 Iulie 2020, 05:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter