IT&C

Steve Jobs ar putea prezenta noul iPhone in iunie

25 mai 2010, ora 12:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Steve-Jobs.jpgmedie.jpg
CEO-ul Apple, Steve Jobs, le va vorbi colaboratorilor companiei in cadrul intalnirii anuale care va avea loc in iunie, ceea ce reprezinta un indiciu pentru analisti ca atunci va fi prezentata si noua versiune a iPhone, potrivit Bloomberg.
"Avand in vedere istoria Apple, cel mai probabil scenariu este ca vor prezenta cel mai recent hardware, in acest caz cel mai recent iPhone", crede William Kreher, analist in cadrul Edward Jones & Co.

Steve Jobs va fi prezent la intalnirea de 5 zile care va avea loc la sediul companiei din California si care va debuta pe 7 iunie. De cand a lansat iPhone in iunie 2007, Apple a oferit o noua versiune in fiecare vara. Modelul iPhone 3G a fost lansat pe piata in iulie 2008, iar in 2009 a urmat o versiune imbunatatita.

Analistii sunt de parere ca noul iPhone va avea o baterie cu autonomie mai mare si o camera foto plasata pe fata telefonului.Vanzarile de iPhone au reprezentat 40% din veniturile companiei in primul trimestru (5,45 miliarde dolari), in timp ce Mac-ul a adus 28%, iar iPod-ul 14%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 02 Martie 2021, 16:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter